BRAINSTER - kurs za illustrator Архива

Статии со клучен збор: kurs za illustrator

Курс за Illustrator

Научи да црташ коала во Adobe Illustrator

Кој не би сакал да знае како се црта коала во Illustrator? 1. Креирање на главата Чекор 1 Креирај нов документ со димензии 600 x 600 px. Притисни OK. Одбери Window > Tools, каде што ќе…

https://brainster.co/courses/kurs-po-illustrator-1

Како да креираш 3D ретро текст во Illustrator

Со овој туторијал ќе ти покажеме некои брзи, едноставни ефекти кои можеш да ги додадеш на обичен текст и да го направиш ретро. Овие ефекти немаат никакво влијание…

Како да креираш обрасци за банери, етикети и беџови во Illustrator

Во овој туторијал ќе научиш како да создадеш различни обрасци за банери, етикети и беџови кои ќе можеш да ги употребиш во сите твои идни проекти. Креирај…

Што сѐ можете да направите со Illustrator?

Illustrator е векторска програма која има навистина голема примена во графичкиот дизајн. Ова се неколку работи кои можеби не сте знаеле дека можете да ги направите во…