BRAINSTER - kurs za google ads Архива

Статии со клучен збор: kurs za google ads

kurs za google ads skopje

Дарјан Раденковиќ: Како да станеш нинџа за Google Ads?

Во дигиталното царство достапни се сите канали, и носат резултати сè додека нема премногу гужва. За среќа во Македонија рекламирањето на Google е во мали размери, па…

digitalen marketing skopje

7 работи што ги научив на курсот за Google Ads: Јана Крстевска

Ја прашавме повеќе за да ја натераме да се пофали, отколку да ја провериме. Беше дел од Академијата за Маркетинг и сите знаеме колку оваа област бара постојано…

kurs za google reklamiranje skopje

Теоријата добро звучи, но праксата е единствена: Милица од 4Virtus

Што откако ќе најдеш сигурна работа и ќе стекнеш искуство?  Кога се работи за дигиталниот свет, вештините секојдневно се трансформираат и учењето никогаш не…