BRAINSTER - kodiranje Архива

Статии со клучен збор: kodiranje

obuka za programiranje, kurs za programiranje

Зошто и како секој дивелопер може да биде добар менаџер

Да се биде менаџер е навистина тешко. Токму затоа и се напишани речиси 12 илјади книги на оваа тема. Па, си ја знаеш работата со компјутерската наука, пишуваш редови…

programeri

Програмери – карактеристики на оние добрите (Не станува збор за хороскоп)

Иако мислиш дека сè што треба е да си паметен, сепак програмерите имаат некои карактерни особини кои немаат никаква врска со пишување кодови. Без разлика дали си…

WordPress за почетници

WordPress за почетници

WordPress за почетници : ова е едно од оние нешта кои колку повеќе ги учиш, толку помалку ги знаеш. Во последните неколку години многу се употребува и е неопходно да го…