BRAINSTER - internet marketing Архива

Статии со клучен збор: internet marketing

internet marketing akademija skopje

Јана од Академијата за маркетинг: неуморна сум за нови предизвици

Знаевме дека Јана ќе успее во тоа што го имаше наумено. Дека дигиталната кариера ќе ја започне во агенција како Ovation BBDO, не предвидовме! Ова е приказната на Јана…

дигитален маркетинг

Од почетник до работа во маркетинг компанија – Ненад Јовиќ

Нема поголемо славење во канцелариите на Brainster кога некој од нашите најдобри таленти ќе започне успешна дигитална кариера. Ненад Јовиќ се вработи во Vrootok по…