BRAINSTER - how-to Архива

Статии со клучен збор: how-to

https://brainster.co/courses/kurs-po-illustrator-1

Како да креираш 3D ретро текст во Illustrator

Со овој туторијал ќе ти покажеме некои брзи, едноставни ефекти кои можеш да ги додадеш на обичен текст и да го направиш ретро. Овие ефекти немаат никакво влијание…

https://brainster.co/courses/kurz-photoshop

Како да креираш текст со ретро „гранџ“ ефект во Adobe Photoshop

Со овој туторијал ќе те научиме како да правиш текст со ретро изглед во Photoshop. Ајде да започнеме! Како да создадеш Pattern Layer (слој со текстура) Чекор 1 Креирај…