BRAINSTER - Funky Coworking Архива

Статии со клучен збор: Funky Coworking

Интервју со Трајче Наков, софтверски инженер во француски стартап.

Трајче е дел од заедницата на Funky Coworking Friday. Работи 6 години како програмер, со искуство во неколку македонски и странски фирми. Во 2010 година ја брани неговата…