BRAINSTER - facebook ads Архива

Статии со клучен збор: facebook ads

Дино Хоџиќ – Инструктор за Facebook и Instagram рекламирање

Веќе секој мал или голем бизнис е преместен онлајн. Но, вистината е дека треба да се работи на правилно водење на најпопуларните социјални мрежи, затоа што таму се…

obuka za facebook skopje

Марија Амски: Facebook и неговите алатки се менуваат 24/7

Стварно се трудиме да ги фатиме за по едно интервју најамбициозните учесници, бидејќи сепак, по цел ден работат. На Марија и поставивме неколку прашања, прочитај…