BRAINSTER - Dunnnk Архива

Статии со клучен збор: Dunnnk

Брзи и убави mock-ups за дел од секундата – “Стартап алатка #6”

Стартап алатки #6 „Стартап алатки “ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со корисни алатки кои можат да ги…