BRAINSTER - digitalen Архива

Статии со клучен збор: digitalen

СТАРТАП

Дигитален Маркетинг: Од каде да почнеш?

Само 10% од производите успеваат да преживеат повеќе од 2 години на пазарот. И тоа не е затоа што тие се најдобрите производи што постојат. Напротив, на успешниот…

kurs za marketing

Успешна приказна: Сузана од Курсот за Онлајн маркетинг

Сузана Лазаревска не е од оние кои уживаат на безбедно во комфорт зоната. Факт е дека во текот на една кариера е неопходно да промениш неколку правци и професии, за…