BRAINSTER - digitalen marketing skopje Архива

Статии со клучен збор: digitalen marketing skopje

StartUp Mакедонија – новиот кариерен старт на Кико

“Никогаш не е касно и тешко да направиш нешто ново во животот. Сè што ти треба е желба, волја и голема посветеност за да стигнеш до посакуваната цел.”- Ни кажа…

Успешна приказна – Фросина од Brainster

Сте присуствувале на некој од Pop-up курсевите во Brainster? Brainster-от позади нив е колешката Фросина. Како една од најдобрите студенти на Академијата за дигитален…

akademija digitalen marketing

Фросина Полазаревска од Академијата за дигитален маркетинг

Фросина Полазаревска вешто се справува со студиите по архитектура, предавањата на Академијата за маркетинг, а од неодамна и со пракса во Колев комуникации. Покрај…

content writing

Учесник на неделата од Академијата за маркетинг: Мила Павлеска

По завршување на модулот за Content Writing, сфативме дека Мила дефинитивно е една од идните маркетинг нинџи кои ќе завршат на Академијата за маркетинг на Brainster. Како дел…

digitalen marketing skopje

7 работи што ги научив на курсот за Google Ads: Јана Крстевска

Ја прашавме повеќе за да ја натераме да се пофали, отколку да ја провериме. Беше дел од Академијата за Маркетинг и сите знаеме колку оваа област бара постојано…

kurs za google reklamiranje skopje

Теоријата добро звучи, но праксата е единствена: Милица од 4Virtus

Што откако ќе најдеш сигурна работа и ќе стекнеш искуство?  Кога се работи за дигиталниот свет, вештините секојдневно се трансформираат и учењето никогаш не…

obuka za facebook skopje

Марија Амски: Facebook и неговите алатки се менуваат 24/7

Стварно се трудиме да ги фатиме за по едно интервју најамбициозните учесници, бидејќи сепак, по цел ден работат. На Марија и поставивме неколку прашања, прочитај…

kurs za marketing skopje

Успешна приказна: Александра од Академијата за маркетинг

Целта на Marketpreneurs Академијата за маркетинг  е дигитална кариерна трансформација преку работа на реални проекти. Најдобрите, нормално, ги задржуваме кај нас. Ова е…