BRAINSTER - digitalen marketing makedonija Архива

Статии со клучен збор: digitalen marketing makedonija

StartUp Mакедонија – новиот кариерен старт на Кико

“Никогаш не е касно и тешко да направиш нешто ново во животот. Сè што ти треба е желба, волја и голема посветеност за да стигнеш до посакуваната цел.”- Ни кажа…

digital marketing makedonija

Целта која ја има еден бренд е неговата ДНК

Ова е гостински текст напишан од Јосип Коцев кој моментално е дел од Академијата за маркетинг. Кој би рекол дека во сржта на еден бренд лежи длабока филозофија?…

marketing agencija

5 Клучни маркетинг метрики: Зошто да ги користиме?

Ова е гостински текст напишан од Ненад Јовиќ кој е дел од Академијата за маркетинг. Кога станува збор за дигитален маркетинг добра вест е тоа што скоро се може да…

Што научивме од Дамиан Дамјановски?

Дамиан Дамјановски е нашиот предавач од Австралија кој во моментов има работилници на Академијата за маркетинг, а во следниот период ќе одржи Курс за Маркетинг…

oglasi za vrabotuvanje

Постојано учам нови работи! – Катерина Сотировски од Би-МЕК

Преку омилените обврските на еден маркетер до зошто постојано треба да се усовршуваме и да бидеме во тек со сите трендови. Среќни сме што поразговаравме со…

obuki za vraboteni skopje

Миа Трипунова: Не се станува експерт преку ноќ

Ако треба да го одбереме нашиот најредовен учесник, Миа од Фероелектро е убедливо таа. Овие неколку месеци ја запознавме многу подобро а наскоро ќе ни се придружи и…

digitalen marketing makedonija

Славица од Академијата за маркетинг: работиме за светски познати брендови

Ако вие сакате да ги читате успешните приказни, замислете како ни е нас кога ги создаваме. Славица Стојменовска излезе од Академијата за маркетинг и за прв пат…