BRAINSTER - digital marketing Архива

Статии со клучен збор: digital marketing

маркетинг

Онлајн маркетинг курс – што научивме?

Онлајн маркетинг - Научи со работа на реален проект беше уште еден успешен курс кој го организиравме со неколку повторувања. Секој од учесниците имаше можност сам…

Интервју со: Ива Дујак – моден блогер, дигитален маркетер, инструктор на Brainster

Ива Дујак е вљубеник во маркетингот кој има среќа да си ја работи работата од соништата, веројатно единствениот моден блогер (Skopje Casual) што и во најголемиот плакар на…

4 чекори до ефективна content marketing стратегија

Сигурно до сега имате слушнато за content marketing. Можеби и сте имале неколку обиди за нејзина апликација за потребите на вашиот бизнис. Но, во најголемиот дел од…