BRAINSTER - content writing Архива

Статии со клучен збор: content writing

content marketing

Симона Младеновиќ од Академијата за дигитален маркетинг

Симона Младеновиќ - амбициозна личност, со нескротлива желба за постојано учење, која полека но сигурно навлегува во светот на дигиталниот маркетинг. Уписите за…

content writing

Учесник на неделата од Академијата за маркетинг: Мила Павлеска

По завршување на модулот за Content Writing, сфативме дека Мила дефинитивно е една од идните маркетинг нинџи кои ќе завршат на Академијата за маркетинг на Brainster. Како дел…

маркетинг академија

Бранко од Академијата за маркетинг си гази во Content writing!

Добар content writer не раскажува добри приказни, туку ги раскажува приказните добро. Бранко Настевски е учесник на Академијата за маркетинг со одлични content writing skills! Ако…