BRAINSTER - branding Архива

Статии со клучен збор: branding

брендинг

Брендинг стратегија: Зошто е важна и како да ја применуваш

Брендинг стратегија: Зошто е важна и како да ја применуваш? Свесни сме дека е многу повеќе од едно убаво лого и убава веб страна. Дали можеш да дефинираш што точно…

Развивање на вашиот бренд

Овој текст, развивање на вашиот бренд, е дел од серијалот на текстови поврзани со Дигиталниот Макретинг кои ќе се изучува на курсот за Онлајн Маркетинг - Научи низ…