BRAINSTER - bootstrap Архива

Статии со клучен збор: bootstrap

Зошто не ти требаат инвеститори — уметноста на самофинансирање

Кога се збори за бизнис и стартапи, често се наидува на оправдувањето дека успехот на бизнис идејата најмногу зависи од финансиите и инвестициите. Иако финансиите…