BRAINSTER - akaemija za marketing Архива

Статии со клучен збор: akaemija za marketing

Јазот помеѓу теоријата и праксата во процесот на учење

Нашето општество ги раздвојува. Некаде по патот сфативме дека едното е интерактивно со другото. Одиш на школо 8 години за да станеш доктор, поголемиот од времето…

Успешна приказна: Тиана од Академијата за маркетинг се вработи во Data Masters

„Академијата комбинирана со искуството кое што го стекнувам на работното место ми е одлична почетна точка за понатамошните предизвици во кариерата.“ Тиана веќе…