BRAINSTER - akademija za testeri Архива

Статии со клучен збор: akademija za testeri

SOFTWARE TESTING ACADEMY – HIGHLIGHTS 2022

Во почетокот на новата година, сакаме да ги споделиме најважните 10 моменти што се случија на нашата Академија за Software Testing во 2022 година:   Запишани повеќе од 260…