BRAINSTER - akademija za programiranje skopje Архива

Статии со клучен збор: akademija za programiranje skopje

FULL-STACK ACADEMY – HIGHLIGHTS 2022

Во почетокот на новата година, сакаме да ги споделиме најважните 11 моменти што се случија на нашата Академија за Full-Stack програмирање во 2022 година:   Запишани повеќе…

Uspesna prikazna

Студентите од Brainster по завршување на Академијата – Coding edition #3

Изминативе Академии за програмирање: изработивме неколку реални апликации и проекти, решивме над сто предизвици и стигнавме до нови и свежи решенија за многу…

академија за програмирање

Раде Гичев – новиот Front-end Developer во Brainster

Нов член во Brainster! Запознај го Раде Гичев - кој што само по 2 месеци на Академијата за програмирање се покажа толку многу, што си го зедовме во тимот! Уписите за…

programiranje skopje

Коста Печевски – од почетник без искуство до Full Stack Developer

Рековме дека ќе ги трансформираме кариерите на сите учесници кои ги посетуваат нашите академии. Коста Печевски е следниот во низата успешни приказни. Дојде на…

rabota kako programer

Бранко Петкоски: Како да станеш програмер за 6 месеци?

Едно од прашањата кои во Brainster ги добиваме често е "Дали можеме да станеме програмери за 6 месеци?". За да ти го одговориме тоа прашање решивме да споделиме 50тина…

programeri makedonija

Алмедин Муслиоски – Мојата програмерска кариера започна

Сигурно веќе прочитавте за тимот од тројца кои го создадоа MoeCV.mk , учесници на Академијата за програмирање. Еден од нив e Алмедин Муслиоски! По завршувањето на…

akademija za programeri

Сашо Митковски – Напредок во работата е клучот за сè

Ова интервју е дел од серијата успешни приказни на завршените учесници од Академиите за програмирање. Уписите се во тек. Види ја програмата на http://codepreneurs.co/ По…