BRAINSTER - akademija za programeri Архива

Статии со клучен збор: akademija za programeri

Ангела Угриновска – Новиот програмер во тимот на Brainster!

Како се станува од почетник до програмер за 6 месеци, ако доволно се посветиш и веруваш во твојата желба за кариерна трансформација? Запознај ја Ангела, нашата нова…

Програмер на неделата: Тилија Поповска

Oд хемиски инженер до програмер за време од 20 недели преку интензивна програма која сè уште е во тек. Ја прашавме Тилија што е пресудно за нејзиниот моментален…

rabota za programeri

Драгана Спасовска – Програмер на неделата

Да се биде програмер не е лесно, особено кога имаш 20 недели да научиш многу. Драгана Спасовска беше најпродуктивна на предавањата од Академијата за Full Stack Development и ќе…