BRAINSTER - akademija za onlajn marketing Архива

Статии со клучен збор: akademija za onlajn marketing

Теодора Николовска – инструкторка на Академијата за дигитален маркетинг

Најголем дел од потенцијалната публика се наоѓа онлајн. Тоа ја зголемува важноста за правилно водење на најпопуларните социјални мрежи. На Академијата за…

Што ќе научиш од инструкторите на Академијата за дигитален маркетинг?

Предизвиците во дигиталниот свет се сѐ поголеми и за да се биде во тек, важно е да се стекнат вистинските практични вештини кои ќе ти овозможат да бидеш во…

Успешна приказна – Ема Радончиќ од Aкадемијата за маркетинг

Маркетингот е еден од начините да се раскаже приказна и да му се испорача токму на оној на кој треба и кој ќе ја прими пораката од приказната. Овојпат ќе пишуваме за…