BRAINSTER - akademija za kodiranje Архива

Статии со клучен збор: akademija za kodiranje

Успешна приказна: Ивана се вработи како Front-end developer во Бизнис каталог

„Да се биде програмер значи... Многу избришани линии код што не работат, а една линија што работи.“  Ивана по завршување на Академијата ја започна својата кариера…

Програмер на неделата: Тилија Поповска

Oд хемиски инженер до програмер за време од 20 недели преку интензивна програма која сè уште е во тек. Ја прашавме Тилија што е пресудно за нејзиниот моментален…

rabota za programeri

Драгана Спасовска – Програмер на неделата

Да се биде програмер не е лесно, особено кога имаш 20 недели да научиш многу. Драгана Спасовска беше најпродуктивна на предавањата од Академијата за Full Stack Development и ќе…

obuka za programiranje skopje

Един: Од почетник до full-stack програмер за 20 недели

Един Смајовиќ е програмер чија приказна сакаш да ја прочиташ. Откако помина низ Академијата за Web програмирање, се трансформираше од почетник во full-stack девелопер…

akademija za kodiranje

Приказната на Марија Крстева од Академијата за програмирање

Нашиот тим постојано расте. Овој Brainster за кодирање заврши на Академија за програмирање и е спремна за нови иновативни проекти. Запознај ја Марија Крстева! Кажи ни…