BRAINSTER - akademija za digitalen marketing Архива

Статии со клучен збор: akademija za digitalen marketing

Победничко решение за WICE

На Академијата за дигитален маркетинг студентите постојано работат на реални проекти за реални клиенти, и на тој начин се стекнуваат со најбараните техники и…

Победничко решение за Игралиште

На Академијата за дигитален маркетинг студентите постојано работат на реални проекти за реални клиенти, и на тој начин се стекнуваат со најбараните техники и…

Моето Brainster искуство – Димитар Бајалџиев

Запознај го Димитар Бајалџиев – студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој сака постојано да учи нови работи и да изгради кариера во дигиталниот…

Моето Brainster искуство – Филип Спасовски

Запознај го Филип Спасовски – студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој сака продуктивно да го искористи своето време и да научи повеќе за дигиталниот…

Моето Brainster искуство – Елена Антеска

Запознај ја Елена Антеска – студент на Академијата за дигитален маркетинг, која сака да ги надгради своите дигитални вештини во една од најпопуларните професии на…

Моето Brainster искуство – Стефан Мицковски

Запознај го Стефан Мицковски – студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој сака постојано да учи нови работи и креативно да се изразува.   Студент: Стефан…

Со максимална посветеност, успехот е загарантиран

Запознај го Драган Батанџиовски - алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој реши да направи комплетна кариерна трансформација и да ги надгради…

Бренд стратегија за Healthy Life Skills

На Академијата за дигитален маркетинг студентите постојано работат на реални проекти за реални клиенти, и на тој начин се стекнуваат со најбараните техники и…

Дигиталниот маркетинг е област која постојано нѐ учи на нови работи

Запознај го Владимир Младеновски - алумни студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој покажа одлични перформанси за време на предавањата и не ја пропушти…

Реален проект на Академијата за дигитален маркетинг

На Академијата за дигитален маркетинг студентите постојано работат на реални проекти за реални клиенти, и на тој начин се стекнуваат со најбараните техники и…