BRAINSTER - akademija za digitalen marketinf Архива

Статии со клучен збор: akademija za digitalen marketinf

Интервју со Теодора Николовска – Founder & CEO на дигитална маркетинг агенција Vrootok

До сега, од 5 членови на тимот на Vrootok, 3ца се дипломирани студенти од Brainster. Христина, Марија и Маја, по завршувањето на Академијата за дигитален маркетинг станаа дел…