BRAINSTER - akademija za digital marketing skopje Архива

Статии со клучен збор: akademija za digital marketing skopje

Студентите од Brainster по завршување на Академијата – Marketing edition #4

Преку работа на реални маркетинг кампањи, настани и изработка на интересни side проекти секој студент на Академијата за дигитален маркетинг, воведе нова димензија…

Case study: Промоција на настанот Global Entrepreneurship Week

Овој текст е дел од серијата Case Studies за проектите од студентите на Академијата за дигитален маркетинг, како дел од нивната работа на реални маркетинг кампањи. …

Емил и Андреј од Sky Blue Media: Инвестирајте во дигитален маркетинг

„Потребата од квалитетни дигитални маркетери расте експоненцијално. Затоа дел од нашиот тим реши да се доусоврши во областа на дигиталниот маркетинг со помош на…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?