BRAINSTER - akademija za coveci resursi Архива

Статии со клучен збор: akademija za coveci resursi

6 трендови во менаџментот на човечки ресурси кои не треба да ги игнорираме во 2023 година

2022 година беше вистински предизвик за менаџерите на човечки ресурси. Предизвикот ќе продолжи и во 2023 година, затоа што точно никој не може да каже што ќе ни донесе…

48-часовен предизвик на Академијата за Човечки Ресурси

Последниот предизвик со којшто се соочија студентите на Академијата за Човечки Ресурси беше работата на реален проект за реален клиент. Со цел да го подобриме…