BRAINSTER - akademij za digitalen marketing Архива

Статии со клучен збор: akademij za digitalen marketing

Во ниту еден момент не се запрашав дали згрешив што се одлучив за Академијата за дигитален маркетинг

Пред започнување на сопствен бизнис, отворање на online продавницата „Митра“ за која несомнено веќе имате слушнато,  Александра Бела Белчева ја посетуваше…

Породилното отсуство го искористив за промена на кариера

За Цветанка Бурзевска, прва професионална љубов е психологијата. Кариерата ја има започнато во секторот за човечки ресурси но сепак желбата постојано да учи нешто…

Јазот помеѓу теоријата и праксата во процесот на учење

Нашето општество ги раздвојува. Некаде по патот сфативме дека едното е интерактивно со другото. Одиш на школо 8 години за да станеш доктор, поголемиот од времето…

kariera

Преку Мордор до ѕвездите или како да смениш кариера без да ја продадеш душата

Мојата кариерна патека може сликовито да се опише како патот на Фродо до Мордор. Многу бесцелни талкања, многу импровизации и многу моменти на себебарање. Денес ја…

Јане Узуновски од Embed Social – инструктор за B2B Marketing Frameworks

Без разлика на индустријата, во денешно време сите front-facing работни улоги, користат маркетинг. Јане од Embed Social, преку искуството стекнато од работата на три…

Успешна приказна – Николина од Brainster

„Вака изгледа училиштето во кое сакам да работам“ беше првото нешто што Николина ни го кажа кога дојде во Brainster. Тоа и се случи. Имаме нов член во тимот! Ако ги…

Успешна приказна – Ема Радончиќ од Aкадемијата за маркетинг

Маркетингот е еден од начините да се раскаже приказна и да му се испорача токму на оној на кој треба и кој ќе ја прими пораката од приказната. Овојпат ќе пишуваме за…

Љубица Шопова – дигиталниот маркетинг е простор за креативно изразување

Уште една кариерна трансформација во процес. Од магистер по бихејвиористичка психологија до дигитален маркетер. Ја прашавме Љубица од Академијата за маркетинг…