BRAINSTER - adobe photoshop cc Архива

Статии со клучен збор: adobe photoshop cc

kurs za fotoshop

Запознај го Кирил Ѓоргов – Инструктор за Adobe Photoshop во Brainster

Специјалност му е секогаш да ја пренесе информацијата на нов, свеж и необичен начин. Запознај го Кирил Ѓоргов, нашиот инструктор на 8 дневниот интензивен Курс за Adobe…

Photoshop 101: Осветлување и контраст

Веќе знаеш дека Photoshop е програма која денес се користи во секоја индустрија, секоја компанија, секој проект. Новиот Курс за Adobe Photoshop CC е наменет за секој што сака да…