BRAINSTER - 4 години Brainster Архива

Статии со клучен збор: 4 години Brainster

Akademija za programrianje

Brainster наполни 4 години: Eве што научивме по пат

I love this game! 4 години, водејки 3 бизниси, не би го заменил ова за ништо. Сфатив дека многу ја сакам оваа игра, сакам да креирам, сакам да се фокусирам на создавање на…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?