BRAINSTER - јакна Архива

Статии со клучен збор: јакна

Ravean: Јакна што ве грее и го полни вашиот паметен телефон – Производ на денот #19

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…

Патувај како агентот 007. “Производ на денот #8”

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…