BRAINSTER - Урбана Канцеларија Архива

Статии со клучен збор: Урбана Канцеларија

Отворен Центар за дизајн и иновации „Јавна соба“

Јавна соба е еден социјален, урбан и креативен центар кој е скроен со цел да внесе свежа енергија, нови размислувања и поголема продуктивност во животот на секој…