BRAINSTER - трговска марка Архива

Статии со клучен збор: трговска марка

Мали симболи со големо значење – заштита на Трговска Марка

Веројатно сте ги забележале овие два мали симболи кои стојат на логоата на светските брендови ™ и ® . Никогаш не е рано да ја спроведете постапката за заштита на…