BRAINSTER - тим Архива

Статии со клучен збор: тим

Ден во карантин со Ивица Пешовски, инструктор oд Академијата за програмирање

Ивица Пешовски е инструктор од нашата Академија за програмирање. Го прашавме да ни сподели како му поминува денот во услови на карантин ? 07:00 Се будам. Пред…

neformalno obrazovanie

Brainster тимот во септември: Што има ново кај нас?

Размислував долго што да споделам. Верувајте, сакам да споделам сѐ, ама така ќе го расипам изненадувањето. А секој сака да биде пријатно изненаден, барем од мое…

motiviranje tim

Како да го мотивираш твојот тим?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Project Management. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth…

Со вистински тим до успешен бизнис

Се наоѓаш на чекор пред водење тим? Наоѓање на вистинските луѓе кои ќе ти помогнат во реализација на твојата идеја е еден од најважните чекори. Како бизнисот ќе…

Добра пракса води до добра кариера

Собирајте совети за да донесете подобра одлука Со помош на советување и насочување на студентите,истите се обезбедуваат со потребните информации кои ќе им…

Добивајте понуди за бесплатни курсеви на Brainster преку емаил

Што сакате да научите денес?