BRAINSTER - технологии Архива

Статии со клучен збор: технологии

Навики кои може да ти ја уништат кариерата

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Се убедуваме дека е знак на зрелост - како поминува времето, сè полесно се соочуваме со малите…