BRAINSTER - тест период Архива

Статии со клучен збор: тест период

Како да го преживееш тест периодот од 3 месеци при вработување

Го напиша совршеното мотивациско писмо, склопи феноменално CV и беше одличен на интервјуто за работа. Честитки, но не заборавај дека твоето вработување не завршува…