BRAINSTER - состаноци Архива

Статии со клучен збор: состаноци

Како до поефективни состаноци?

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…