BRAINSTER - состанок Архива

Статии со клучен збор: состанок

Потези кои прават да делуваш непрофесионално за време на состаноци

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Можеби неверојатно досадни и понекогаш исто толку непродуктивни, бизнис состаноците сепак се дел…