BRAINSTER - совет Архива

Статии со клучен збор: совет

Работи кои секој нов претприемач треба да ги знае

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Без разлика дали планираш промена на кариера или само што започна свој бизнис, стартап светот…

Како треба да изгледа еден оптимален Pitch Deck?!

Сигурно досега сте слушнале многу пати за важноста која ја игра pitch deck презентацијата во светот на стартапите, но најпрвин накратко за нив. Pitch deck-овите се…