BRAINSTER - совети Архива

Статии со клучен збор: совети

obuka za digitalen marketing 2

7 совети како да бидеш супер HR менаџер

Овој текст е напишан од Јулијана Николовска, Магдалена Близнаковска, Даница Попоска и Ивана Шалевска, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster.…

obuka za digitalen marketing

5 совети за подобра комуникација во твојата компанија

Овој текст е напишан од Цветанка Бурзевска, Марија Трајковска, Сања Тодоровска и Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, студенти на Академијата за дигитален маркетинг во Brainster.…

маркетинг

Совети за маркетирање на твојот бизнис офлајн

Дали си ти еден од оние луѓе кои водат бизнис и по стоти пат велат дека ќе ја промовираат својата компанија најмногу преку социјалните медиуми? Сè е во ред, но не…

Комплетна колекција на алатки за лансирање стартап!

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…