BRAINSTER - слободно време Архива

Статии со клучен збор: слободно време

Како да ја изберам правилната кариера додека студирам?

Бескрајно слободно време, звучи супер! Додека си на факултет имаш толку слободно време што можеш да спиеш до 12, можеш да гледаш ТВ до 2 ноќеска, да излезете со…