BRAINSTER - самофинансирање Архива

Статии со клучен збор: самофинансирање

Зошто не ти требаат инвеститори — уметноста на самофинансирање

Кога се збори за бизнис и стартапи, често се наидува на оправдувањето дека успехот на бизнис идејата најмногу зависи од финансиите и инвестициите. Иако финансиите…