BRAINSTER - родители Архива

Статии со клучен збор: родители

Решение за проблемот на родителите – производ на денот #20

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…