BRAINSTER - реформи Архива

Статии со клучен збор: реформи

Зошто на образованието му се потребни драстични реформи?!

Учењето не е задолжително... Ниту опстанокот! В. Едвардс Деминг Мал милион пати помислив како да ја започнам оваа тема која е стара колку и самото човештво...…