BRAINSTER - работилница Архива

Статии со клучен збор: работилница

pop up kurs 5 growth marketing tehniki

Со growth маркетинг до брз раст на бизнисот

Како да ги конвертираш луѓето кои не се запознаени со твојот продукт во твои потенцијални корисници. Успехот на AirBnB, Dropbox, Hotmail и многу други се должи на growth…

Интервју со Петар Лазаров – Успешна продажба во 4 чекори

На 08.05. во 20:00 часот започнува курсот за Продажба со Петар Лазаров. Детална програма види тука: Петар Лазаров е ко-сопственик на МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ, маркетинг и…