BRAINSTER - Пулс Архива

Статии со клучен збор: Пулс

ПУЛС контролирајте го фотоапаратот од далечина – производ на денот #22

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…