BRAINSTER - производ на денот #6 Архива

Статии со клучен збор: производ на денот #6

За сите урбани велосипедисти – “Производ на денот #6”

„Производ на денот“ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со интересните технолошки достигнувања кои…