BRAINSTER - продукт менаџмент Архива

Статии со клучен збор: продукт менаџмент

Останете фокусирани на својата цел

Олга Пујаз Петрушевска е нашиот инструктор на Академијата за Project & Product Management. Таа е дипломиран машински инженер со 10 години работно искуство во областа на…

Победничко решение од Академијата за Project & Product менаџмент за фестивалот When in Krusevo

Последниот предизвик со којшто се соочија студентите на Академијата за Project & Product Management беше работата на реален проект за реален клиент. Нивната задача беше…

5 трендови во Project & Product менаџмент кои не треба да ги игнорираме во 2023 година

Не е тајна дека менаџментот на проекти и продукти (особено дигиталните) е поле кое постојано се менува и развива.  Со почетокот на новата година, многу бизниси веќе…