BRAINSTER - продуктивност Архива

Статии со клучен збор: продуктивност

alatki za produktivnost

6 алатки за поголема продуктивност на твојот тим

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријатa Project Management. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth Hacking,…

Потези кои прават да делуваш непрофесионално за време на состаноци

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Можеби неверојатно досадни и понекогаш исто толку непродуктивни, бизнис состаноците сепак…

Како до поефективни состаноци?

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Како да се хакне продуктивноста!

Живееме во динамична ера на брз развој и промени. Често, продуктивноста е клучна за успех на еден тим, организација или индивидуа. Во најголем дел идеите кои луѓето…

Asana – Тимска работа без email – “Стартап алатка #5”

Стартап Алатки #5 "Стартап алатки" е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со корисни алатки кои можат да ги…

Како да го користите Evernote за професионални цели – “Стартап алатки #4”

Стартап Алатки #4 "Стартап алатки" е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со корисни алатки кои можат да ги…