BRAINSTER - продажба Архива

Статии со клучен збор: продажба

Интервју со Петар Лазаров – Успешна продажба во 4 чекори

На 08.05. во 20:00 часот започнува курсот за Продажба со Петар Лазаров. Детална програма види тука: Петар Лазаров е ко-сопственик на МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ, маркетинг и…

Како до вашиот живот од соништата?

Дали кога не би постоеле пари, би го работеле тоа што во моментов Ви го окупира најголемиот дел од Вашиот живот? Дали некогаш сте посакале да живеете и заработувате…

Предности на LinkedIn како продажна алатка

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…

TOW#329 – Нови пазари!

„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето лично и…

10 чекори во процесот на продажба

10 чекори кои секој треба да ги користи во процесот на продажба. Ако ги практикувате овие 10 чекори ќе бидете во можност драстично да ја зголемите…

Златно правило за продажба: познавајте ги вашите клиенти

Knowing your customer doesn't just mean knowing their company's goals. It means really knowing who they are, one human being to another. Harvey Mackay Колку добро ги знаете вашите клиенти? Дали ги знаете вашите клиенти…