BRAINSTER - Програмер Архива

Статии со клучен збор: Програмер

Стојанче од Академијата за програмирање ја креираше платформата „Dream“ Туторијали

Стојанче Манев е студент на Академијата за програмирање кој ја изгради сам Dream Tutorial  платформата. Наменета да им помага на идните студенти да научат повеќе вештини…

kariera vo IT

Зошто да изградиш Тech кариера?

Често се наоѓаш во муабет за тоа како програмерите добро заработуваат и многу полесно наоѓаат работа? Се воодушевуваш од тоа што го прават, но сѐ уште не можеш да…

http://codepreneurs.co/

Успешна приказна #3: Александар од Академијата за програмирање

Третата успешна приказна која ја споделуваме со вас е за Александар Трајковски, кој по 20 недели интензивно учење и работа има #НоваКариера како програмер. Без…

akademija za programiranje, obuka za programiranje, programer, kariera, promena na kariera, profesionalna nadgradba

Успешна приказна: Алек од Академијата за програмирање

Чест ни е да споделиме уште една успешна приказна на нашиот Александар Јаневски кој заврши на Академија за програмирање. Без разлика дали си маркетер, студент,…

Работите кои стојат помеѓу тебе и твојата прва „Tech” работа

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Се сеќаваш ли на првиот пат кога користеше Google? Или можеби беше Yahoo? Најверојатно тоа беше на…