BRAINSTER - програмери скопје Архива

Статии со клучен збор: програмери скопје

Стојанче од Академијата за програмирање ја креираше платформата „Dream“ Туторијали

Стојанче Манев е студент на Академијата за програмирање кој ја изгради сам Dream Tutorial  платформата. Наменета да им помага на идните студенти да научат повеќе вештини…

programeri makedonija

Алмедин Муслиоски – Мојата програмерска кариера започна

Сигурно веќе прочитавте за тимот од тројца кои го создадоа MoeCV.mk , учесници на Академијата за програмирање. Еден од нив e Алмедин Муслиоски! По завршувањето на…

akademija za kodiranje

Приказната на Марија Крстева од Академијата за програмирање

Нашиот тим постојано расте. Овој Brainster за кодирање заврши на Академија за програмирање и е спремна за нови иновативни проекти. Запознај ја Марија Крстева! Кажи ни…